CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / LINK-URI DE REFERALI / Cel m bun PTC! Vezi aici cum poti da click p m multe aduri decat vezi!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
horeste12
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 4
Acest PTC laudat de mn este printre cele mai bune in opinia mea din mai multe motive :
-primesti pe click ca si la majoritatea site-urilor de acest fel(0.01$). deci aici nimic special
-minimum payout 1$ in AlertPay sau PayPal ! indiferent dak esti standard user sau premium ! e si un mic dezavantaj:timpul in care primesti banii e de 10 zile nu instant ! deja suna mai bine, nu ?
-primesti bani si pentru clickurile refferalilor(sau cum s-o scrie)
-ceva ce nu am mai prea vazut la alte site-uri: au o LOTERIE. Sunt 100 de "bilete".E o loterie unde fiecare bilet costa 1$ si sunt 5 locuri: locul I primeste 30$, locul 2 primeste 20$, locul 3 primeste 15$, locul 4 primeste 10$ si locul 5 primeste 5$. Mai e o loterie unde un bilet costa 2 centi(0.02$) si 3 locuri: I-1$, II-0.50$, III-0.025$. Si in sfarsit mai e o loterie unde un bilet e 0.5 $ si sunt 3 locuri, fiecare castigator primind  cate 10 referrals. Eu pana acum am castigat al loteria de 0.02$ de 2 ori cate un dolar, si de 2 ori cate 25 centi... am si investit destul de mult, dar tot am iesit in profit.
-am spus in titlu ca va invat cum sa dati click pe mai multe aduri decat vedeti (asta doar la standard users care pot da click si pe adurile pentru premium). Deci dupa ce adurile din ziua aia se termina dati log out si uitati-va la pagina cu ads. Intrati in cele care sunt in plus fata de atunci cand erati logat si copiati undeva linkurile de la ele. Apoi logati-va din nou si intrati in linkuri. De obicei sunt 7 adsuri(atat a fost de cand sunt eu, adica de vreo 2 saptamani) si poti da click pe inca 6 in plus. O singura data au fost 14.Mult succes !!!
-am vazut pe cele m multe forumuri straine k au fost platiti oamenii si peste tot era pus site-ul printre cele care platesc.
-acum cateva zile am dat si eu sa scot 1$ si daca ii voi primi voi posta aici dovada
    Va rog mult de tot sa va inregistrati cu acest link :


Modificat de horeste12 (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la