CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa.
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / RESURSE WEB GRATUITE / gazduire gratuita a unui site timp de 6 luni si a unui nume de domeniu  
Autor
Mesaj Pagini: 1
moneyclep
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 37
Modalitatea prin care iti pot oferi aceste 2 facilitati este exact modalitatea prin care si tu vei oferi aceste beneficii viitorilor tai clienti.



Dupa cum stii sunt afiliat la compania de hosting unde iti vei gazdui si tu siteul si in clipa in care tu vei deveni clientul lor eu voi primi un comision. Acesta imi va fi trimis direct in contul meu de Paypal cam la 3 luni din clipa in care s-a incheiat luna in care te-ai abonat tu la ei. In acel moment (imediat cum primesc banii in contul meu, de exemplu daca te abonezi in februarie eu voi primi comisionul in ultima zi a lunii aprilie) iti voi trimite in contul tau de PayPal contravaloarea a 6 luni de hosting la  aceasta companie, adica 49,76$ (1 cent pentru prima luna datorita folosirii unui cupon de reducere + 5x9,95$ lunar pentru urmatoarele 5 luni) plus contravaloarea numelui de domeniu cu extensia .info de 1,19 $, adica in total iti voi trimite in contul tau de PayPal suma de 50,95$, asta repet imediat cum primesc si eu comisionul de la compania de hosting.



Este o situatie extrem de avantajoasa pentru amandoi, tu in acest moment trebuind sa platesti cu cardul "imensa" suma de 1,2 $ pentru un nume de domeniu cu extensia .info si prima luna de gazduire la compania de hosting. Ti-am explicat mai sus ca vei folosi la inscriere un cupon de reducere de 9,94$ din pretul abonamentului lunar de 9,95$, ceea ce insemna ca pentru prima luna de gazduire vei plati un singur cent + numele de domeniu in sine de 1,19 $, deci rezulta suma de 1,2 $.

acet cupon este{ 404PAGE}

Pentru ca toata aceasta afacere intre noi doi sa poata avea loc tu practic trebuie sa platesti abonamentul pentru gazduirea siteului timp de cel putin 3 luni consecutive, asta insemnand pentru tine urmatoarele cheltuieli: in prima luna 1,2 $ (abonamentul redus datorita cuponului de 1 cent + nume domeniu 1,19$), in a doua luna 9,95$ si la fel a treia luna.



In final practic vei plati in 3 luni "uriasa" suma de 1,20$ + 9,95$ + 9,95$ = 21,1 $ insa vei primi inapoi de la mine 50,94 $ reprezentand contravaloarea numelui de domeniu si a 5 luni de gazduire (prima luna fiind practic gratuita, 1 cent fiind zic eu o suma inexistenta).



In concluzie tu de fapt vei face chiar un profit de aproape 30$ (intrucat vei primi in total de la mine 50,94$ la aproximativ 3 luni de la incheierea lunii in care ai efectuat comanda - asta e regula de plata a comisioanelor catre afiliati la aceasta companie de hosting si logic ca trebui ca eu sa primesc acest comision mai intai pentru a putea sa-ti trimit si tie apoi cei 50,94$) si te vei alege in acelasi timp cu un site profesional gata facut, domeniu gratuit timp de un an (pretul de 1,19$ fiind plata domeniului pentru un an intreg) si 6 luni de hosting gratuite (prin returnarea de catre mine a contravalorii a 5 luni de gazduire, prima fiind dupa cum am mai spus oferita gratuit chiar la efectuarea comenzii, 1 cent fiind mai mult o suma simbolica de plata).



Deci hai sa stabilim in continuare pasii concreti de urmat pentru demararea rapida a afacerii. Pentru ca eu sa-ti pot seta siteul de vanzare voi avea nevoie din partea ta de acces la contul de hosting pe care il vei cumpara.



Bineinteles ca dupa ce termin toate setarile iti vei schimba parola de acces, deci nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere.



Sunt 2 lucruri simple pe care tu trebuie sa le faci in continuare. Vei avea nevoie de un card de debit sau de credit, nu conteaza si ma indoiesc ca mai exista cineva care sa nu aiba cel putin un astfel de card deschis la o banca in Romania sau in afara.



Compania de hosting fiind din America este necesar acest card pentru a-ti putea comanda numele viitorului tau site si pachetul de gazduire.



Aceste operatiuni se realizeaza astfel:



1. Vei intra pe siteul indicat de mine, respectiv cel mai mare registratar de domenii din lume (GoDaddy.com) si vei lua de la ei domeniul cu extensia .info si care te va costa 1,19$. Nu-ti fa griji intrucat toti pasii ii vei gasi descrisi[contacteaz-ma la si iti voi trimite 2 clipuri video unde vei putea urmari 2 prezentari video in care eu personal iti arat cum sa faci inregistrarea.



2. Apoi, direct la compania de hosting pe site, vei cumpara pachetul de gazduire de o luna, platind suma de 1 cent.



Deci in total 1,2 $.



Repet ca pentru a putea beneficia de returnarea banilor de catre mine si de cuponul de reducere din pretul abonamentului la gazduire pentru prima luna trebuie sa accesezi siteul companiei de hosting numai de pe linkul de mai jos care contine linkul meu de afiliat pentru ca eu astfel sa primesc comisionul aferent acestei comenzi si sa-ti pot returna si tie cei 50,94$ in momentul in care ii primesc si eu peste 3 luni:



www.hostgator.com

Modificat de moneyclep (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
moneyclep
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 37
aici puteti copia un video cum sa va logati si cum sa puneti codul cuponului de reducere:

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la