CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006 din Bucuresti
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / SITUL MEU - LINK-URI / Asa se cistiga cu google adsense  
Autor
Mesaj Pagini: 1
moneyclep
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 37
studiati aceste adrese si vedeti cum cistig bani de la google:

Modificat de moneyclep (acum 14 ani)


pus acum 15 ani
   
moneyclep
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 37
Page impressions      Clicks      Page CTR      Page eCPM [?]     Earnings
AdSense for Content top channels     217     36     16.59%     $52.68     $11.43
cash 4 idiots     76     4     5.26%     $17.45     $1.33
moneyclep     76     4     5.26%     $17.45     $1.33
Super Affiliate Success Story     28     0     0.00%     $0.00     $0.00
maverickmoneymakers. weebly. com     28     0     0.00%     $0.00     $0.00
view all AdSense for Content channels »

AdSense for Search     - No data available -
AdSense for Domains - Get started
AdSense for Feeds - Get started
Total Earnings         $11.43
asta doar intro zi

Modificat de moneyclep (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
letumaria
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
Page impressions      Clicks      Page CTR      Page eCPM [?]     Earnings
AdSense for Content top channels     749     48     6.41%     $18.55     $13.89
cash 4 idiots     318     4     1.26%     $4.17     $1.33
moneyclep     318     4     1.26%     $4.17     $1.33
Super Affiliate Success Story     28     0     0.00%     $0.00     $0.00
maverickmoneymakers. weebly. com     28     0     0.00%     $0.00     $0.00
view all AdSense for Content channels »

    Queries     Clicks     CTR     eCPM [?]     Earnings
AdSense for Search top channels     1     0     0.00%     $0.00     $0.00
motor de cautare pentru v     1     0     0.00%     $0.00     $0.00
view all AdSense for Search channels »

AdSense for Domains - Get started
AdSense for Feeds - Get started
Total Earnings         $13.89


pus acum 15 ani
   
letumaria
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
Monetizing site-ul dvs., cu AdSense Este profitabile!

Cum să vă maximizaţi site?

Prin unele câştiga câţiva dolari pe clic de la care afişează anunţuri AdSense pe ea. Mulţi sunt acum realizarea că se face bani buni din această sursă de venituri. Încercaţi simplu calcul matematic de înmulţirea acestor clicuri pentru fiecare pagină de pe site-ul dvs. şi veţi primi o însumarea câştigurile echivalent cu un venit lunar reziduale, cu putin efort, care le-aţi făcut.

Google AdSense este o modalitate rapidă şi facilă pentru editorii de site-ul de toate dimensiunile pentru a afişa relevante şi bazate pe text, reclame Google pe site-ul lor pe paginile de conţinut şi de a câştiga bani în acest proces. Anunţurile afişate sunt legate de ceea ce utilizatorii dvs. caută pe site-ul dumneavoastră. Acesta este motivul principal pentru care vă pot ambele în monedă şi de a spori paginile dvs. de conţinut utilizând AdSense.

Cât de mult vă veţi câştiga va depinde de cât de mult de clienţii de publicitate sunt dispus să o plătesc. Aceasta va depinde de asemenea, pe cuvinte-cheie necesare. În cazul în care agentul de publicitate au cuvintele cheie alese sunt în cerere mare, ai putea primi mai mult de dolari pentru fiecare clic. Pe de altă parte, scăderea cererii de cuvinte cheie va câştiga tine doar câteva cenţi pentru fiecare clic.

Cum poţi începe de luare a profiturilor din site-ul dvs., utilizând AdSense?

1. Înscrieţi-vă pentru un cont AdSense. Acesta va lua doar câteva minute din timpul tau.

2. În cazul în care site-ul este acceptată, veţi primi un clip de cod pentru a include în paginile dvs. de web. Puteţi insera acest cod pe cât de multe pagini sau site-uri web pe care îl doriţi. AdWords va începe să apară imediat după.

3. Vi se va câştiga câteva cenţi sau unele de dolari pe clic atunci când cineva începe clic pe AdWords, afişat pe oricare dintre paginile dvs. de web. Încercarea de a câştiga venituri de fals repetitively clic pe propriile dvs. anunţuri este un nu-nu. Aceasta va duce la o sancţiune sau de pe site-ul dvs. posibilitatea de a fi eliminate. Banii pe care le-aţi câştigat deja se pot pierde din cauza asta.

4. Vizualizaţi-vă statisticile. Câştigurile AdSense pot fi verificate in orice moment de către conectându-vă la site-ul web cont.

Odată ce ţi-ai cont de lucru, s-ar putea să doriţi să le model la mai multe site-uri care sunt câştiga mai mulţi bani decât eşti. Este important de remarcat faptul că există factori care influenţează modul în site-ul dvs., va efectua, precum şi suma de bani aceasta vă va da.

Este o practică obişnuită ca, atunci când un site câştiga bani, tendinţa este de proprietar de a dori să fac mai mult din ceea ce ei primesc deja. De obicei durează ceva timp, combinate cu eroare de judecată şi de a atinge ceea ce doriţi dvs. Adsense pentru conţinutul.

Ora şi unii factori importanţi care o puteţi practica şi de a folosi.

Cum vă măriţi câştigurile AdSense?

1. Alegeţi un subiect pe pagină. Este cel mai bun pentru a scrie un continut pentru pagina dvs. cu doar câteva fraze vizate. Motorul de căutare va servi reclame, care sunt mai relevante, care va duce la mai mare clickthoughs.

2. Utilizând spaţiul de culoare albă în jurul dvs. de anunţuri. Acest lucru vă va face reclama la o de restul pagina dvs. astfel încât vizitatorii să poată faţa locului le uşor. Există, de asemenea, alte opţiuni de culori pe care le puteţi utiliza, cu condiţia de motoarele de căutare, care pot armoniza culoarea anunţul dvs. cu pagina de web culoare.

3. Testaţi-vă anunţ de plasare. Este recomandat să folosiţi vertical format care ruleaza în partea de jos a paginii web pentru a obţine mai multe rezultate pozitive. Puteţi, de asemenea, să încercaţi atât orizontale şi verticale formate pentru o anumită perioadă de timp pentru a vedea care va va oferi rezultate mai bune.
4. Mai mult conţinut pe bază de pagini. Lărgi tema site-ul dvs. prin crearea de pagini care se concentreze mai mult pe dvs. expresii cheie. Aceasta va optimiza paginile pentru motoarele de cautare. El poate nu numai atragerea de trafic, dar şi a le face mai relevante pentru AdWords pentru a fi afişate.
5. Este site-Build. Acesta este instrumentul perfect pentru a fi folosite pentru a crea o mulţime de Adsense venituri. Site-ul Asamblează Are toate instrumentele necesare pentru a obţine rapid un cuvânt cheie bogate în site-ul, care poate rang înalt în motoarele de căutare. Acest lucru se va produce un flux de trafic pe site-ul dvs. de extrem de vizitatori-ţintă.


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la