CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / LINK-URI DE REFERALI / Metoda nemaivazuta pana acum - bani cu TWITTER - bani garantati!!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
infected
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Citeste tot, merita!

Am sa va prezint 2 moduri de a face bani cu twitter. Primul este mai usor, dar aduce mai putini bani (cam de 10 ori mai putini) iar al doilea necesita mai multa munca la inceput, dar eu zic ca merita.

1.Metoda 1.
Pentru inceput fa-ti contul pe twitter. Poti sa-ti folosesti propria identitate, dar e mai bine sa faci un cont cu numele si poza unei fete dragutze (poti sa iei una de aici).
Dupa ce ti-ai facut cont intra si pe revtwt si adauga-ti usernameul si parola de la contul de twitter. Acesta site va pune niste reclame pe contul tau de twitter (nu mai mult de 3 pe zi) si te va plati pentru fiecare persoana care face click pe ele, aprox 10 centi pentru fiecare click (ATENTIE! nu fa click pe reclamele tale pentru ca vei fi banat garantat). Este recomanadat ca numarul reclamelor sa nu reprezinte mai mult de 20% din numarul total de tweeturi (posturi).
Acum ai nevoie de niste prieteni(followers) care sa faca clickuri pe reclamele tale. Asta se rezolva daca downlodezi programul acesta.Fa click pe New friend adder window, baga-ti usernameul si parola de twitter si alege un keyword (programul va adauga ca prieteni userii care au acest keyword in posturile lor). La Friends to add nu pune mai mult decat 400.
Dupa ce ai adugat userii, lasa-i 24 de ore si apoi folosete siteul acesta pentru a nu mai "urmari"(follow) userii care nu te-au "urmarit" inapoi.

2.Metoda 2 (recomandata)
Identica cu metoda 1, doar ca folosesti 10 conturi de Twitter in loc de unu. Iti poti face maxim 8 conturi de twitter in 24 de ore deci ai nevoie de 2 zile. Nu trebuie sa scrii o adresa de emai valabila (ex. o sa merga). Este recomandat sa faci conturi cu proxyuri, dar nu obligatoriu.
Pentru a nu te chinui sa scrii tweeturi manual pentru fiecare cont, foloseste siteul acesta.




Payoutul site-ul este de $20 si garantez ca PLATESTE.
Twetturile este recomandat sa fie scrise in engleza deoarece in engleza sunt scrise si reclamele.
Dupa ce cele 10 conturi de au mai mult de 1000 de followers  fiecare, poti sa mai iti adaugi alte conturi de twitter daca ii trimiti un mail la admin, deci posibilitatiile de venit sunt NELIMITATE.


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la