CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Diana96
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 50 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / IDEI DE AFACERI / Oportunitatea Lyoness  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cosminpurcar
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Lyoness este o companie multinationala, cu sediul in Elvetia, care face intermedierea intre un grup mare de cumparatori si comerciantii cu care are incheiate parteneriate. Comerciantii ofera discounturi de 3% pana la 26%, din care 1% ramane pentru Lyoness (comision de intermediere), iar restul banilor din discount se intorc in grupul de cumparatori care efectueaza cumparaturile, sub forma unor comisioane.
.
Fiecare dintre noi suntem cumpărători. Facem cumpărături lună de lună, uneori pentru că trebuie, alteori de plăcere.

Cum se īntāmpla acest lucru pānă acum? Mergeam la diverse firme, plăteam valoarea produselor, să zicem 1.000 lei pentru o familie obișnuită, īntr-o lună. Și ce primeam pentru acei bani? MARFA, produsele. Dar altceva ne oferă acele magazine de unde ne facem cumpărăturile īn mod obișnuit? De regulă NU, din păcate NU primim nimic īn plus. Uneori nici măcar restul.

De acum īnainte, lucrurile vor arăta altfel pentru că există o firmă, LYONESS, care ne aduce multe avantaje pentru cumpărăturile ce le facem la diverse magazine. Putem să ne facem cumpărăturile, ca și pānă acum, dar de data aceasta prin LYONESS. Iar pentru că LYONESS īncheie contracte cu diverse firme, avem acces la orice fel de produs sau servici, īnsă de data aceasta cu DISCOUNT, primim REDUCERI la cumpărăturile ce le facem de la magazinele partenere LYONESS. Iar reducerile pot fi īntre 2 și 26%, īn funcție de profilul fiecărui magazin.

lyoness lyoness este companie sediul elvetia, care face intre grup mare care are incheiate ofera

58.7KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la