CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02 Profile
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / LINK-URI DE REFERALI / Oferta serioasa; nici un cost ascuns, doar implicare  
Autor
Mesaj Pagini: 1
teosylt
Membru nou

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
De ceva vreme sunt somer si nu am reusit sa gasesc un loc de munca in timp util, facturile continuand sa vina. Am inceput afacerea Metropolitan, iar  in mai putin de trei luni am inceput sa realizez constant un venit ce depaseste salariul mediu, muncind la domiciliu pentru firma Metropolitan.
                       Teoretic, si tu poti reusi in aceasta activitate, in realitate insa, putini si ajung sa faca ceva deoarece majoritatea odata inscrisi nu fac nimic, ci asteapta sa castige fara sa munceasca! Nu este greu de realizat, nu trebuie sa platesti nici o taxa de inscriere, nu trebuie sa cumperi pachete informative, CD-uri, etc
                        Dar trebuie sa te implici! Daca cineva nu este descurcaret, nu este ambitios, istet, afacerist, perseverent, serios, sau nu e comunicativ si tolerant, nu are nici-o sansa sa reuseasca! Aproape toate persoanele cu care am avut contact in aceasta munca au sustinut ca ei au aceste calitati, dar realitatea dura este ca in jur de 1% dintre aceste persoane au aceste calitati impreuna la un loc!
Daca dumneavoastra credeti ca aveti toate aceste calitati, sunt la dispozitie, si va ajut  sa puteti realiza ce am realizat eu si sa realizati un venit important si permanent! In concluzie dupa cateva luni(depinde de implicare) puteti sa aveti un venit important fara a mai lucra mult (maxim 3-4 ore pe saptamana)
Va invit sa studiati urmatoarele informatii, din care puteti sa profitati mult!
Pentru mai multe detalii intra pe


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la