CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 21 ani
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / SITUL MEU - LINK-URI / www.robizz.ro - promoveaza-ti afacerea cu un euro/luna  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ansilmedia
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
RoBizz - sanse egale

Daca aveti 3 minute libere
    Suntem constienti ca zilnic accesati un volum semnificativ de informatii. Din acest motiv aceasta prezentare nu va solicita mai mult de 3 minute din timpul dumneavoastra liber. Vom incerca sa fim cat mai concisi, iar daca ne veti gasi interesanti, ne veti cauta la adresa (au mai ramas 2 minute si 40 secunde).

Succesul depinde numai de dumneavoastra

    Site-urile web au fost mult timp singura solutie de promovare on-line. Daca vre-odata ati dorit sa va promovati afacerea pe internet probabil ati fost descurajat de preturile mari practicate in acest domeniu. Construirea unui site personalizat poate fi costisitoare, mai ales atunci cind acesta beneficiaza si de o sectiune de administrare prin care dumneavoastra ca posesor al site-ului puteti modifica orice informatie expusa de acesta. Pe linga costurile de construire a unui astfel de site se adauga costurile de intretinere reprezentate in cel mai bun caz numai de Hosting (spatiu de stocare pe Internet) .
    Scopul construirii unui site este acela ca lumea sa ajunga la dumneavoastra mai usor. Se stie deja ca prin intermediul Internetului oricine poate avea acces la informatiile expuse de dumneavoastra. Lucru RELATIV adevarat, pentru ca luand in calcul numarul impresionat (aproximativ 2 miliarde) de site-uri existent in lume, sansa de a gasi clienti noi este foarte mica. Pentru a avea clienti noi site-ul trebuie promovat prin reclama on-line.
   
Deci, sa recapitulam:
    Pentru a beneficia de o imagine on-line a afacerii dumneavoastra trebuie: sa platiti construirea unui site + sa platiti costuri de intretine + sa platiti reclama on-line.
– va ofera toate aceste servicii. Prin intermediul unui cont RoBizz primiti 5 pagini web personalizate dedicate urmatoarelor sectiuni:
1.    Descrierea Firmei dumneavoastra
2.    Standuri de prezentarea a produselor comercializate (la fiecare produs puteti incarca o imagine si o scurta prezentare) + Incarcarea unui fisier cu oferta firmei dumneavoastra
3.    Imagini din cadrul firmei dumneavoastra
4.    Construirea in fiecare luna a unui catalog on-line de produse promotionale   
•    Pe linga cele 5 pagini, sunteti automat inclus in motoarele noastre de cautare si in modulele de promovare.
•    In plus de toate acestea faceti parte dintr-o comunitate de afaceri on-line, cu instrumente special create pentru nevoile din tara noastra, disponibila 24 de ore din 24  (a mai ramas un minut si 20 secunde).
(Important: serviciul este la fel de eficient indiferent daca aveti sau nu un site web propriu!)

In ce investii acesti banii?
La ora actuala oferim in mod promotional pachetul complet de servicii oferite de catre noi la pretul de 1 euro/luna.
Robizz isi administreaza fondurile in urmatorul mod:
-    50% - promovare web;
-    25% - cheltuieli cu personalul angajat;
-    15% - securitate web;
-    10% - cheltuieli de intretinere a siteului.
Trebuie sa intelegeti ca banii pe care firma dumneavoastra ii achita pentru un cont RoBizz nu intra in buzunarele nimanui, ci sunt reutilizati pentru a promova si a sustine serviciului pe care il utilizati.  (au mai ramas 50 de secunde).


Cum obtinem rezultate?

    Comunitatea ofera membrilor sai “SANSE EGALEâ€Â? in a se afirma si in a obtine rezultate cat mai frumoase. TOTI PARTENERII BENEFIZIAZA DE ACELASI NUMAR DE FACILITATI. ASTFEL POZITIA OCUPATA IN CARDUL COMUNITATII  DEPINDE NUMAI DE DUMNEAVOASTRA.
     In cazul in care veti alege sa apelati la serviciile noastre va recomandam sa:

1.    Completati cu cat mai multe informatii profilul dumneavoastra. acorda intaietate la afisare partenerilor care au disponibil un volum cat mai ridicat de informatii afisate pe site: date contact, descriere, domenii de activitate, oferta, localizare, imagine firma, promotii.
2.    Desfasurati o activitate cat mai intensa in cadrul comunitatii. Contactati ceilalti membri, trimiteti oferte, postati idei de afaceri, postati anunturi intr-un cuvant folositi la maximum informatiile disponibile din cadrul .
3.    Organizati licitatii Robizz in momentul in care sunteti interesati de gasirea unui nou furnizor de gasirea sau a unei oferte.  intermediaza pentru toti partenerii fara exceptie organizarea de licitatii on-line. Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar sa trimiteti cat mai detaliat cerea dumneavoastra pe adresa noastra de e-mail iar noi o vom populariza prin toate mijloacele in cadrul comunitatii si nu numai. In termen de maxim 72 de ore noi va vom trimite rezultatele obtinute)
4.    Raspundeti la licitatiile organizate de catre alti parteneri deoarece asa puteti castiga clienti noi.
5.    Nu ezitati sa contactati direct pe ceilalti parteneri folosind sintagma “Am datele dumneavoastra din Robizz si sunt interesat de o ofertaâ€Â? notorietatea profilului pe care il detineti si a comunitatii in general va creste.


Cele 3 minute acordate acestui mesaj aproape s-au scurs!!!
La inceput v-am promis ca acest mesaj nu va va retine atentia mai mult de 3 minute. In acest moment cele 3 minute s-au scurs. Din acest punct totul tine numai de dumneavoastra. Daca gasiti aceasta prezentare interesanta  va stam la dispozitie la:

    E-mail:


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la