CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02 23 ani
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / PROGRAME AFILIERE, ASOCIATI / Programele "Paid to"  
Autor
Mesaj Pagini: 1
TheGreatMaster
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 21
In primul si in primul rand vreau sa va marturisesc ca eu am reusit sa castig bani cu ajutorul Internetului, chiar daca la inceput eram foarte sceptic si nu credeam ca se pot castiga bani astfel. Dar pe parcurs am invatat ca se poate, ai nevoie doar de cineva sa te invete toate aceste lucruri, pentru ca de unul singur, sa o iei de la 0 este ffff greu, practic imposibil.
      Gata cu palavrageala ca stiu ca e de prisos, este nevoie de solutii concrete (dar nu din acelea: "Cumpara cartea aceasta si in 2 saptamani vei deveni milionar in dolari". Nu, eu nu va cer practic nimic in schimbul acestor sfaturi prin care puteti castiga bani frumusei! Si hai sa incepem:
     Pentru inceput trebuie sa va faceti cont la o banca virtuala (asta inseamna ca toate castigurile voastre generate de la anumite siteuri vor fi depozitate mai intai acolo, iar de acolo vor intra in buzunarul dvs).
      Si acestea sunt:
              www.e-gold.com - cel mai folosit si mai popular mod de plata
              www.moneybookers.com - a aparut si versiunea siteului in limba romana
              - ia cam mult comision pt orice transfer
      Dupa ce v-ati creat cont la una sau mai multe dintre aceste banci vine partea mai "dificila" - castigatul banilor. Si eu o sa va spun exact prin ce metode am reusit sa castig bani.
      Acum va trebui sa decideti voi daca  urmatoarele metode va convin si sunteti  pregatiti sa le respectati.
      Probabil ca ati auzit si dvs de siteurile "paid to"- nu va ganditi ca de pe urma acestor metode nu se pot castiga bani frumosi, ba dimpotriva ! Dar trebuie sa fim inteligenti !!! Probabil ca unii stau acum si se gandesc:" Hmmm, Paid to click - dau clickuri pana fac scurta la deget si castig 0.5 centi pe zi". Sincer asa am zis si eu la inceput dar m-am inselat amarnic, am avut si inca am foarte mult de castigat de pe urma acestor siteuri.
       Uitati cum faceti: va inscrieti la cat mai multe dintre aceste siteuri pe care vi le voi prezenta mai jos si apoi va voi spune ce trebuie sa mai faceti in continuare (siteurile credeti-ma sunt cele mai bune de acest gen - eu am fost inscris la multe si majoritatea sunt PORCARII sau SCAMURI - adica nu prea platesc). Acestea sunt siteuri cu Minimum Payout pana in 5$, adica nu trebuie sa asteptati vreo 20 ani ca la celelalte sa va puteti scoate banii, aici banii vin foarte repede si SIGUR ! 



              www.fishin4cash.com - cel mai bun program intalnit pana acum               
              www.bgpaymail.com - cel mai bine platit program (intre 2 si 10 centi per click)
              www.get-mails.com - un program foarte interesant si bun, cu multiple posibilitati de acumulare
              www.LeapCash.com - puteti scoate banii de la 5 centi
              www.theaddclick.com - acumulati foarte multe puncte convertibile in bani
              www.spare-dollars.com - primiti foarte foarte multe mailuri
              www.donkeymails.com - este printre cele mai mari PTR-uri din lume la ora actuala

               
      Dupa ce v-ati inscris la cat mai multe dintre aceste siteuri, este foarte important sa va faceti refferali (explicatia termenului o gasiti la Ghid pentru incepatori).
De ce? Pt ca in afara de ce veti castiga dvs de pe siteurile acestea, la fiecare dintre ele exista o rubrica Refferal Links. Acolo gasiti linkul dvs de referal de la siteul respectiv si bannere pe care le puteti insera in siteul dvs. Acest link trebuie sa il promovati astfel incat sa se inscrie si altii pe siteul respectiv de pe linkul vostru de refferal deoarece dvs veti avea o cota parte din ce castiga respectivul ! (dar acea cota parte nu se primeste din banii respectivului, ci ii primiti din partea siteului pt ca acel membru s-a inscris pe site de pe linkul dvs), exact ca in marile sisteme Oriflame, Avon sau Amway.





    ...::::SFAT::::...La toate siteurile pe care le-am mentionat mai sus exista o rubrica Paid-to-sign-up - de acolo se castiga fff bine, deci nu ocoliti aceasta rubrica (cum face majoritetea) pt. ca veti avea mult de pierdut ! Si inca ceva f important pt cei noi in "meseria asta". Cand va inscrieti la siteurile "paid to",  acolo unde scrie Recive mails, selectati SITE INBOX, ca daca nu faceti asa veti primi toate mailurile pe adresa voastra de: yahoo, gmail etc - si nu e prea placut pt ca sunt multe !!!


_______________________________________
Stiri, poze, filme, bancuri, glume, ghiduri si noutati -> www.MastersZone.net
Invata ca castigi bani pe net reali si legali -> www.MastersCash.3xforum.ro


pus acum 18 ani
   
uscaionel
Membru nou

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1
Daca doreste cineva sa faca bani pe net din Paid to read,ptp,pts,etc,atunci ma poate contacta pe Yahoo Messenger cu uscaionel.Voi raspunde sigur,sunt toata ziua activ pe net.Doar persoanele serioase va rog.
Este o activitate ce necesita putin efort mai mult dar care da rezultate garantate.Eu cu asa ceva ma ocup si am fost platit si sunt in continuare,deci
locul meu de munca este pe net si va ramine pe net.
Este oportunitatea cea mai mare de moment,dar trebuie putina perseverenta si rabdare,in nici un domeniu nu se obtin rezultate peste noapte.Doar pina primesti confirmarea de la Omnipay din United States dureaza aproximativ 2 saptamini.Vestea buna este ca nu trebuie sa platiti nimic nimanui,totul este gratis.Necesita doar munca si perseverenta la inceput apoi se poate investi ceva,depinde ce ce vrei sa faci pe mai departe.Ca in orce afacere o parte din cistig trebuie investita in reclama care se intoarce inapoi in afacere si produce mai mult profit.Destul pentru acum,ma puteti contacta si la adresa de e-mail .Succes!


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la