CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
anonima2008
Femeie
19 ani
Bacau
cauta Barbat
22 - 43 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / DIVERSE / case pe structura de lemn  
Autor
Mesaj Pagini: 1
coloana
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
Case cu structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich.

Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene,folosind tehnici moderne,materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita.
Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra,societatea noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista,tanara dinamica,deschisa si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor,care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.



* Se adreseaza familiilor cu venituri mici si mijlocii;
* Costuri reduse cu 30-40% fata de casele din zidarie;
* Timp de executie redus(45-90 zile);
* Protectie termica si fonica ridicata;
* Diversitate maxima de finisaje interioare si exterioare;
* Locuinta ecologica.

Construind casa dvs din lemn, respectati mediul înconjurator si beneficiati de caldura si confortul oferit de un material natural si reciclabil. O constructie din lemn va ofera un confort termic , pe care nici o alta constructie traditionala nu vi-l poate oferi.

O constructie din lemn creeaza o atmosfera de calm si de relaxare, unde va puteti regasi linistea dupa o zi de munca, lunga si obositoare.

Dealungul anilor am învatat sa cunoastem si sa stapânim mai multe tehnici de constructie , si asta pentru diferite dimensiuni. Pentru acest motiv, va putem propune serviciile noastre în domeniile urmatoare :

Case locuinta permanenta cu structura de lemn sau clasica.

Case de vacanta .

Casute de gradina.

Garaje.

Mobilier de gradina.

Jocuri pentru copii.

Amenajari; lambriuri,scari interioare,binale,diverse..


AVANTAJELE CASELOR DIN LEMN.

Lemnul este un material regenerabil, de care Romania dispune in cantitati importante, cresterea anuala fiind de circa 30 mil.mc/an; valorificarea materialului lemnos in produse finite; executia usoara cu posibilitati de prefabricare (industrializare), tehnologii simple de montaj care nu necesita utilaje sofisticate; montaj rapid; greutate proprie redusa; lemnul este un material de constructii modern, are o buna rezistenta in timp din punct de vedere al calitatilor sale in ceea ce priveste comportarea la incarcari statice si dinamice, in special lemnul lamelat; comportare la actiunea focului corespunzatoare, prin utilizarea lemnului ignifugat si a materialelor de placare noi; asigura confortul termic; costuri reduse circa 350 EURO/mp LA CHEIE fata de circa 500-600 EURO/mp LA CHEIE(pentru casele construite cu materiale traditionale - zidarie, beton).

CASE PE STRUCTURA DE LEMN ..


Asa cum au facut inaintasii nostrii care utilizau masiv lemnul si realizau din lemn toata casa (pereti,plansee, precum si sarpanta), noi folosim lemnul, in zilele noastre, ca material de constructie intr-un mod mai ordonat si mai economic decat inaintasii nostrii, adica realizam din lemn doar structura de rezistenta urmand ca functiile de termoizolare ale peretilor sa le realizam cu materiale adecvate acestui scop dar cu performante specifice superioare lemnului. ...

Un nou sistem aparut in Romania este "sistemul Framing" care permite folosirea mai judicioasa a lemnului, asigura comportarea elastica a structurii si evita concentratiile de eforturi prin disiparea acestora si conlucrarea spatiala a ansamblului. Pentru usurinta montajului, peretii se realizeaza din panouri de 2-4 m lungime, usor manevrabili pe santier si usor de incarcat in mijloacele de transport. ...Casa se va fixa de placa de fundatie cu ajutorul unui sistem special de prindere- prin conexpanduri sau cu ajutorul mustatilor de fier beton prinse in fundatie.


FUNDATIA

Pentru :
* 1.- case de dimensiuni reduse, fara subsol - structura de rezistenta din lemn se poate amplasa direct pe o platforma de beton armat (tip radier) grosimea 25-30 cm cu Bc 10 si plasa de 6-10/100 . Aceasta platforma se dispune pe un strat de pietrisfarmare pentru ruperea capilaritatii apei prin ascensiune.

* 2.- case cu unul sau doua niveluri - se folosesc fundatiile continue asezate sub peretii portanti din lemn cu descarcare pe reazeme izolate(bloc de fundatie din beton simplu).

* 3.- case cu regim mai mare de inaltime - asezate pe terenuri cu probleme(soluri loessoide, pamanturi sensibile la umezire) se folosesc fundatiile continue cu bloc si soclu din beton armat. Acestea vor patrunde min. 20 cm in pamantul bun de fundare si vor depasi adancimea de inghet cu 10-20 cm.

* 4.- case cu subsol - peretii de subsol si planseul peste subsol se realizeaza din beton armat. Peretii exteriori vor fi izolati cu polistiren, caramida, carton asfaltat cu bitum(2-3 randuri).

* 5.- case amplasate in zone montane - blocurile de fundare se pot realiza din zidarie de piatra sau beton ciclopian.


PERETII

Structura peretilor permite alegerea mai multor tipuri de finisaje exterioare si interioare ale constructiei, in functie de dorinta clientului, putandu-se obtine un aspect rustic, fie unul modern. Astfel se pot executa mai multe tipuri de pereti , alcatuirea lor fiind facuta pentru a indeplini toate conditiile de rezistenta a structurii, termice, si in plus, de armonizare a arhitecturii casei.Aici vom reda doar citeva din aceste structuri.

A.Pereti exteriori tip sanwich.

* 1.- Siding (lambriu de plastic).
- Polistiren expandat 30-50 mm.
- Membrana A330.
- Placa OSB 9-12 mm .
- Dulapi rasinoase 45-50 mm .
- Montant(stalp).
- Vata minerala 100-150 mm.
- Folie PVC.
- Rigips 12.5 mm sau lambriu int. 18 mm.

* 2.-Tencueli decorative de diferite granulatii , modele si culori,cu polimeri sintetici,impermeabile si cu o mare toleranta la miscari. -Polestiren expandat de 30-50 mm. lipite cu adezivi speciali sau prinse cu dibluri armat cu plasa din fibra de sticla .
-Placare placi OSB de 10-12 mm.
- Grinzi nut-feder 34-90 mm cu chertare la colturi(intersectii)sau structura din dulap de 45-50 mm .
- Montant(stalp).
- Vata minerala .
- Folie PVC .
- Rigips 12.5 mm sau lambriu int. 18 mm.

* 3.- Placi cu finisaje false de caramida,piatra sparta sau alte materiale. - Mebrana A330.
- Placa OSB 9-12 mm.
- Montant(stalp).
- Vata minerala.
- Folie PVC.
- Rigips 12.5 sau lambriu int 18 mm.

B. Peretii interiori tip sandwich.

- Structura montant (stilp) grosime 10-12 cm
- Rigips 12.5 mm sau Rigips hidrofug(verde) pt. incaperi umede sau lambriu int. 18 mm sau lambriu de plastic.
- Vata minerala 50 -100 mm.
- Montant (stalp) 45x 120-150 mm la distanta de 450-500 mm?pt. pereti portanti, 90-100 mm la distanta de 500-600 mm pt. pereti autoportanti.
- Folie PVC..
- Panou OSB 9-12 mm (in functie de dorinta clientului).

Acestea fiind doar citeva variante propuse pentru a va putea face o idee despre structura si finidaje. Prinderea dintre panouri se face cu tije metalice filetate M12 si saibe , cate 3 bucati la fiecare imbinare. Tencuiala poate fi realizata intr-o paleta larga de culori si din diverse materiale. Incaperile umede vor fi placate cu gips carton hidrogofug , pregatit pentru placari cu faianta. Lemnul este uscat 16%, masiv în structura pereþilor, sau lemn lamelar încleiat (pentru elementele de rezistenþã de planseu sau acoperis). Tratarea lemnului se face în conformitate cu dorinþa clientului ºi cu cerinþele zonei de montaj, contra mucegaiului ºi microorganismelor, carii sau termite, insistându-se pe rezistenþa la umezeala sau la foc - în conformitate cu caietul de sarcini si cu cerinþele locale.

PLANSEUL PESTE PARTER

- Placi OSB 15 mm sau 2 randuri de scandura de 24 mm dispusa pe doua directii.
- Grinzi de lemn 50x 200-240 mm la distanta de 350-600 mm conform calcului de rezistenta.
- Vata minerala 100-150 mm.
- Folie PVC.
- Rigips 9.5 mm sau lambriu int. 18 mm La deschideri mai mari, în zona livingului sau în spaþiul mansardat, se poate folosi lemn lamelar încleiat (grinzi lamelare aparente).

PARDOSELI

- Folie PVC 2-5 mm.
- Sapa 2-50 mm .
- Film din polietilena.
- Gresie,mozaic.,dusumea lemn natur, parchet laminat, lamelar sau parchet de lemn masiv.

ACOPERISUL

* 1. Sarpanta cu capriori.

- Capriori 50x 150-200 mm la distanta de 400-600 mm conf. calcului de rezistenta.
- Clesti 50 x 100-150 mm.
- Asteriala din scindura de 25 mm.
- Folie antecondens.

* 2. Sarpanta pe scaune

- Capriori 50 x 150-200 mm.
- Popi (100x150) mm.
- Pene (100x150) mm.
- Asteriala din scindura de 25 mm.
- Folie antecondens.

* 3. Sarpanta cu ferme

- Grinda cu zabrele cu dimensiuni in functie de calculul de rezistenta.

INVELITORI ACOPERIS

- Sindrile bituminoase; Bardoline(Tegola), placi ondulate- Bituwell, tabla profilata-Lindab,Belprofile, Plannya, Ranilla, tigle ceramice .

SCARA INTERIOARA

- Realizata din lemn de rasinoase cu balustrada in diverse forme; cu mana curenta si bordura treptelor realizate din lemn de esenta tare, stejar sau fag .
- Scarile pot avea dimensiuni si forme diverse conform planului de arhitectura si de dorinta clientului .

TAMPLARIA

- Poate fi din lemn stratificat, PVC, sau aluminiu .
- Ferestrele pot fi realizate in sistem clasic traditional, cu cercevele duble sau din lemn stratificat pentru geam termopan.
- Obtional se pot realiza obloane de exterior pline sau tip jaluzea . - Usile int. pot fi realizate cu tablie sau geam, iar cele exterioare vor fi duble sau simple cu una sau doua deschideri.

CONDUCTELE TERMICE, ELECTRICE SI SANITARE

- Se monteaza in pereti.
- Tipurile si materialele care vor fi folosite, ramane la latitudinea clientului.

*** Avantajele constructiilor de lemn

- Pret de cost mic cu pana la 30 -40 % mai mic fata de case din zidarie sau metal.
- Timp de executie redus aprox. 20 - 60 de zile.
- Diversitatea maxima de finisare int. si ext. cu materiale de ultima generatie.
- Posibilitatea recompartimentarii rapide cu pereti usori si cu costuri reduse.
- Elasticitatea lemnului asigura constructiei rezistenta la un seism de pana la 8 grade pe scara Richter.
- Structura de lemn este usoara in comparatie cu cea de zidarie sau metalica, necesitand o fundatie simpla si usor de executat.
- Tratarea trivalenta a lemnului cu solutie ignifuga, fungicida si antiseptica asigura protectia impotriva incendiilor, cariilor si insectelor, precum si a ciupercilor.

Relatii la telefon:0742777975
E-mail:
   

case structura lemn case structura lemn din panouri tip noastra ofera servicii complete clientilor

34.4KB


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la