CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / LINK-URI DE REFERALI / Agloco - o afacere mondiala si de viitor!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
agloco
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 4
Agloco reprezinta cea mai mare afacere mondiala ce va poate aduce venituri de cateva sute de euro pe luna. Aceasta companie va platii oamenii care stau pe internet  si vor naviga la fel cum o fac zilnic.

Nu lasati pe maine ce puteti face azi. Totul este gratuit !


Un nou “boom” pe internet Sau, doar pierdere de timp

In cursul anilor am vazut multe firme si servicii internet care au aparut din senin dar au disparut de la o zi la alta. Apoi, a venit acel dot-com-crash prin care s-au pierdut miliarde de dolari.

In aceste zile o noua idee si un nou site si-au facut aparitia. Este vorba de AGLOCO, sau cum altii o numesc AllAdvantage 2.0. Va aduceti aminte de AllAdvantage? Era sistemul prin care puteai sa faci bani doar stand pe net si navigand. Imi aduc aminte cand cei care aveau un internet cafe, si-au instalat AllAdvantage sa castige bani prin utilizatorii de netcafe. La vremea respectiva (1999-2000 daca nu ma-nsel) foarte putini aveau internet si lumea naviga prin dial-up. Lumea De fapt, erau probabil cateva sute, poate mii de persoane care au folosit internetul in fiecare zi.

AGLOCO este un sistem asemanator cu AllAdvantage si are avantajul ca a aparut intr-o perioada de maturitate a internetului si are mari sanse sa devina un succes, bine-nteles cu un management pe masura. AGLOCO sustine ca daca devii membru la ei poti deveni actionar si poti castiga sume serioase de bani daca iti construiesti o retea proprie.

AGLOCO poate deveni un succes, daca vor reusi sa atraga 10 milioane de mebrii pana in iulie 2007, succesul este deja (pe jumatate) garantat. Restul depinde de un management bun, si considerand ca membrii au posibilitatea sa castige sume importante de bani daca folosesc sistemul is isi construiesc o retea, personal consider ca AGLOCO poate deveni un “boom” important pe internetul global. Iar, daca ma insel… am pierdut doar timpul (nu mult)… nu si bani.

Mai multe detalii pe

Modificat de agloco (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
iuditkovacs
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2
Numai constructorii de retea stiu valoarea si profitul unei retele bine stabilizata.
vezi

agloco afacere mondiala viitor! numai retea stiu valoarea profitul unei retele bine

4.5KB


pus acum 17 ani
   
Alexxx_16
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10
In sfarsit, dupa multe cautari am gasit cea mai simpla metoda de a face foarte multi bani.. si e pe bune. Sa trecem la subiect:
Firmele online dau sute de milioane si miliarde de euro pe publicitate online..
Ce trebuie sa faci tu?Practic sa te inscrii - 0$ - 0 riscuri
- instalezi un program de 5 mb pe care sa il tii deschis 5 ore pe luna, asta in timp ce tu stai pe messenger cu prietenii sau asculti muzica- pentru asta primesti 15$ pe luna! Programul asta de 5 mb este de fapt un mic banner publicitar.. 5 ore pe luna trebuie sa stea deschis..15$
Cam putin, dar poti inscrie si pe mama si pe tata.. fratii.. 15$ fiecare+25% de la fiecare ca i-ai inscris dupa tine. Poti sa le spui si prietenilor tai.. sa se inscrie.. 25% de la fiecare. 100 prieteni x 25% din 15$=375$. 1000 prieteni inscrisi=3750 $!!!!!
E unu din China care a inscris in jur de peste cateva mii .. k e mare China:P.. calculati voi cat castiga.. E greu?..Inscrie-te inaintea prietenilor tai.. ca sa ii inscrii tu pe ei. Nu pierde timpul.
Banii vin, dupa o luna, sub forma de fila cec, dar sa aveti grija de la ce banca scoateti banii ca unele au comisioane mai mari..:P
Pentru a te inscrie acceseaza
Dupa ce te-ai inscris vei primi un mail cu o parola pe care o poti modifica ulterior.
!!! nu uita sa introduci adresa de mail si parola cand vrei sa pornesti programul downloadat.
Nu e complicat, e ca si la messenger!!!
SUCCES


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la