CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 pe Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / SITUL MEU - LINK-URI / cistiga bani stind acasa!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
homebizman
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2
Asta e o afacere pentru acasa pentru toti care vor sa cistige profit pe viata care creste lunar.Aici ai toate informatiile ,

pus acum 17 ani
   
donn
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 7
CISTIGA BANI CITIND EMAIL-uri  !!! 

Te invat cum poti cistiga bani pe net.
Internetul este folosit in mare parte pentru publicitate.Primesti deja publicitate la adresa ta  email.
Cineva trebuie sa plateasca pentru asta.

Ce ai de facut ?
In principal citesti e-mailuri , navighezi pe internet pe anumite site-uri , dai click pe link-uri publicitare , te inscrii la companii de publicitate , raspunzi la diferite intrebari , te joci , iti postezi fotografiile , etc... ... si pentru toate astea esti platit.
Din aceste activitati nu vei ajunge milionar peste noapte , dar sunt niste bani in plus si nu cred ca ti-ar strica 400-500$ in buzunar ( nu te gindii ca peste o saptamina ii ai!!... mai pune si tu osu' la treaba . )
Hai , sa-i dam drumul....
Nu te costa nimic , e gratis , trebuie doar sa te inscrii pe site-urile pe care le gasesti in josul paginii.
In primul rind rand ai nevoie de un cont, sau mai multe, la o banca virtuala.
Inscrierea se face prin net si nu dureaza mai mult de 2 minute. Cele mai cunoscute  si folosite banci virtuale sunt:

PayPal)
E-gold) 


In al doilea rind ai nevoie de unul sau mai multe conturi de e-mail pe care sa nu le folosesti decit pentru a primii e-mail-urile trimise .
Nu mai urmeaza decit sa te inscrii la site-urile propuse ( in curind vor fi si altele ). E indicat sa te inscrii cu numele si adresa ta reala , deoarece sint site-uri care-ti pot trimite banii in contul tau bancar .
Te sfatuiesc sa folosesti acelasi nick si aceeasi parola de intrare  pentru fiecare site.
ATENTIE!!!
NU INCERCA SA TE INSCRII DE MAI MULTE ORI PE ACELASI SITE , CA TE PRIND SI-TI PIERZI TOTI BANII CISTIGATI PINA ATUNCI.
$$$$ ..... $UCCE$!!..... $$$$
   

 































SFATURI si EXPLICATII:

Bucura-te de sfaturile mele pentru te vor ajuta mult.
Mie mi-a trebuit o saptamina si ceva sa inteleg sistemul asta mai ales ca nu  sunt un bun cunoscator al limbii engleze.
-Inscierea intr-un site se face in felul urmator:
   -deschizi pagina respectiva(exp.)
   -dai clic pe JOIN NOW
   -introduci adresa ta email in rubrica   ''Please enter your E-mail address to sign-up:''
   -dai clic  pe CONTINUE
   -peste putin timp primesti mesaj in adresa ta email si deschizi(dai clic) pe lincul ce apare in mesaj
   -se deschide pagina  unde trebuie se introduci datele tale
   -in acest moment esti membrul sait-ului
   -din acest moment incepi sa primesti mesaje in adresa ta email,le deschizi dind clic pe lincul albastru pe      care il primesti(Lincul e de forma:) , pentru confirmare si       vezi ,in pagina web ce se deschide, suma pe care o primesti si timpul dupa care ti se aloca banii     in        contul tau.
-Te invat acum  cum sa folosesti contul tau personal din fiecare pagina.
   -deschizi pagina respectiva ,dai clic pe MEMBERS (sau AFFILIATES MEMBERS in alte pagini) si te loghezi          introducind nick-ul tau si parola ta.Se deschide contul tau personal care contine diferite                   rubrici:EARNINGS,EARNING OPSION(in unele pagini EARN),REQUEST PAYOT(in unele pagini PAYOT,
   REDEMPTON AREA,CASH OUT),RFERRAL TOOLS,DOWNLINE STATUS (in  unele pagini MY REFERAL STATUS) etc.
   -ca sa verifici citi bani ai acumulat in fiecare cont, respectiv fiecarei pagini,te uiti la rubrica EARNINGS
   -intrind la rubrica EARNING OPTIONS se deschide un meniu cu alte optiuni.Daca alegi PAID TO CLICK o sa          observi ca se deschide o pagina cu o serie de bannere si dind clic pe fiecare banner,cistigi deasemenea         bani.Dedesuptul fiecarui banner este pusa suma care ti se aloca in cazul in care deschizi bannerul              respectiv.
   -Ca sa soliciti banii intri la rubrica  REQUEST PAYOT,in unele pagini REDEMPTON AREA,in altele CHAS OUT.
   -Nu uita ,tu esti FREE MEMBER,asa ca asteapta pina acumulezi suma respectiva ,echivalenta  membrului  liber.
   -Studiaza rubrica UPGRADE daca vrei sa stii cum avansezi in grad si ce facilitati ai.Referitor la avansarea     in grad,te sfatuiesc sa astepti pina in momentul in care compania respectiva iti ingreseaza banii in contul     tau virtual si asfel tu capeti deja incredere in compania respectiva.
   -NU ESTE OBLIGATORIU DOWNLINE STATUS CA SA ITI POTI RETIRA BANII.
   DOWNLINE STATUS reprezinta numarul acelora care au devenit membrii unei pagini de acest gen prin                intermediul tau.In momentul in care vorbesti de  dowline status deja te-ai dezvoltat si cistigi mai mult de     500$  lunar.
   EXPLICATIE(Ce inseamna DOWNLINE STATS sau MY REFERRAL STATS):Intrind la rubrica RFERRAL TOOLS(REFERAL CENTER    in alte pagini)    gasesti un linc de                      forma:http://www.silvanamails.com/pages/index.php?refid=ion
   In cazul tau ,acest linc o sa aiba la sfirsit nickul tau si o sa te reprezinte pe tine.
   Orice persoana care deschide o pagina de acest gen prin intermediul lincului tau si devine membru al uneia      dintre    aceste pagini devine automat referralul tau direct.Este un fel de Arbore Genealogic sa zic asa.
   Tu, daca te inscrii,o sa fii referalul meu direct,iar cei ce se inscriu prin intermediul tau vor fi             referalii tai directi si referalii mei indirecti si asta poate ajunge pina la 6 nivele functie de fiecare       pagina.
   In afara de faptu ca primesti bani din mesajele email pe care le citesti din adresa ta si din citirea           bannerelor de la rubrica PAID TO CLICK,primesti bonus si in functie de activitatea referalilor directi si       indirecti.A nu se intelege ca primesti procentaj din cistigul lor.Ei isi cistiga banii lor.Tu primesti          aparte un procentaj in functie de ceea ce ei cistiga.
Sper sa ma fi facut destul de inteles.Este mult de vorbit despre acest sistem si sunt convins ca nu am reusit sa vorbesc chiar despre tot.Intotdeauna mai scapa cite ceva.

In final,totusi,ca sa ti se clarifice bine ideile, trebuie sa stii pe parcursul a mai bine de un an am ajuns sa lucrez cu mai mult de 30 de pagini .Initial am inceput cu 6 pagini. Profitul tau depinde de numarul de pagini la care esti inscris, de numarul de mesaje si bannere paid to click pe care le deschizi si in cele din urma , downline status ,iti amplifica mult cistigurile.
In momentul de fata cistig in medie 800$ lunar ,insa , am pierdut mult timp cu treaba asta ca sa ma dezvolt la stadiul la care sunt acum.

   Succes!!

  -Daca cineva are un site si vrea sa-l faca cunoscut sau are un magazin virtual , apeleaza la firme de  publicitate online . Acestea sunt platite pentru a face cunoscut respectivul site sau pentru a promova  produsele respectivului magazin. Din cistigurile lor o parte revine celor care s-au inscris pe site-urile   respectivelor firme de publicitate .
Daca nu intelegi ceva trimite un email cu nelamuririle tale la :


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la