CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / LINK-URI DE REFERALI / Curs de afaceri care te invata sa faci bani cu adevarat !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
florinon
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
Am vazut cu satisfactie ca se vorbeste tot mai mult despre GDI si despre cursul de afaceri pe care indrumatorul meu l-a pus la punct peste tot ! Iata cateva puncte pe care doresc sa le subliniez :

1. Cursul respectiv este ! (Ati observat poate faptul ca dupa com urmeaza "form.php?cod=florinon" ! partea asta ma asigura pe mine ca afiliat ca cei care se vor inscrie la curs si eventual vor opta sa intre in afacere, o vor face din referinta mea) !

2. Compania GDI este serioasa si face plati la termen. Este prezenta in peste 180 de tari si isi distribuie produsul prin OMLM (MLM Online) ! Conceptul este legal atat in Romania cat si in celelalte 180 de tari in care este prezenta compania !

3. Eu unul nu am avut timp sa ma implic cum trebuie in aceasta afacere. Acum am un post bun intr-o institutie importanta si incerc sa imi fac timp sa dezvolt afacerea pentru ca ii cunosc potentialul si am maturitatea de a ma gandi la viitorul meu financiar. Insa ceea ce vreau sa va zic este ca fondatorul cursului de afaceri - indrumatorul meu direct - a inceput afacerea asta cam in acelasi timp cu mine (maxim 2 sapt inaintea mea) ! S-a luptat si el pe uscat pana cand a inteles sa lanseze o promovare AUTOMATIZATA prin acest curs. In doar cateva luni si-a crescut castigul lunar de la 20-30 de $ la 200$ si este in crestere atat el cat si afiliatii lui care au reusit sa isi faca timp sa promoveze in cadrul acestui sistem !

4. Potentialul de castig este real, transparent si legal. Nu sunt simple texte. Potentialul este real intrucat poti obtine un venit foarte consistent chiar si pe piata din Romania ! Potentialul de castig este transparent pentru ca sistemul de comisioane este clar stabilit si sistemul de plati oferit de GDI este ireprosabil. Nu isi permit probleme de credibilitate prin urmare isi achita obligatiile cu cea mai mare seriozitate. Despre legalitatea afacerii v-am vorbit mai sus.

Va invit sa va informati / inscrieti pe ! Veti avea parte de tot ce inseamna un suport automatizat cuprinzand :
- un site gata realizat
- acces la un curs de afaceri pe care il puteti folosi pentru a aduce noi oameni in afacere in propria dvs retea
- acces la o sectiune de suport f bine configurata
- posibilitatea de a oferi acest ajutor inscrisilor vostrii in mod automatizat !

Florin O.

curs afaceri care invata faci bani adevarat vazut vorbeste tot mai mult despre gdi despre cursul

6.9KB


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la