CUM SA FACI AFACERI PE NET
Internetul nu inseamna numai chat sau mp3! Sa incercam sa aflam unii de la altii cum se pot face bani pe net!
Lista Forumurilor Pe Tematici
CUM SA FACI AFACERI PE NET | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CUM SA FACI AFACERI PE NET

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji din Bihor
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
CUM SA FACI AFACERI PE NET / LINK-URI DE REFERALI / Mai simplu de atat nu cred ca se poate  
Autor
Mesaj Pagini: 1
redplague
Avansat

Din: bistrita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 94
Zenzuu este o retea sociala (adica pe care iti faci un cont de utilizator - cu descrierea ta, poze, muzica - ce vrei - inviti prieteni, vorbesti cu alti membrii) Diferenta fata de alte retele sociale (hi5, zorpia etc) e ca zenzuu isi imparte cu membrii 80% din profiturile obtinute din publicitate. Conditia pt asta e sa ai cont la ei si sa intrii pe el de cel putin 30 de ori pe luna in pagina ta (sa te loghezi de la log in), indifferent daca o faci in zile diferte, in aceeasi zi ori intr-o singura ora.

    Zenzuu este deocamdata in faza de testare si abia in august se va lansa official. Eu zic ca nu e mare costul sa petreci o ora pe luna intrand in contul tau pentru a-ti asigura un venit lunar, avand un cont gratuit, si intre timp facandu-ti si noi prieteni, din diverse tari. Plata e in stil MLM, in functie de numarul de persoane inscrise, si nu exista o suma fixa pe membru, banii dati membrilor depind de cat va lua zenzuu pe publicitate si cati membrii va avea. Sa speram ca va avea cat mai multa publicitate platita.
    Desi nu am garantii personale ca zenzuu plateste, eu cred ca e pe bune pentru ca am citit de zenzuu si pe mlm.ro, un site foarte serios cu si dspre MLM, care banuiesc ca nu si-ar permite sa faca publicitate unei companii neserioase.
    Pentru a te inscrie trebuie sa intrii pe Apoi pe pagina care se deschide dai click pe Click Here To Sign-Up Under Me. Pe pagina care ti se deschide vei completa
    - la First Name - prenumele,
        - Last Name - numele de familie
        - Email Address - adresa ta de email
        - Confirm Email - aceeasi adresa de email (confirmarea ei)
        - Sex - selectezi male, daca esti baiat, femal, daca esti fata
        - Date Of Birth - iti selectezi data de nastere
        - Country - iti selectezi tara


    Apoi dai click pe Sign up. Pe urmatoarea pagina iti vei completa parola (Password) apoi o confirmi, la Confirm Password.
    Sub Enter Text Shown Above -- trebuie sa scrii codul de securitate din casuta de deasupra scrisului. Apoi bifezi langa I have read the terms sand conditions….. si dai click pe Finish.
    Pe urmatoarea pagina dai click pe Let’s get started. Pe urmatoarea pagina trebuie sa iti incarci (optional) o poza. Daca vrei incarci, daca nu, nu. Apoi dai click pe Save and Go to Next Step.  Pe urmatoarea pagina iti vei alege numele de membru (il scrii in casuta) apoi dai Save and Go to Next Step. Pe urmatorea pagina iti scrii adresa (Doar orasul e obligatoriu - City - completezi casuta) Poti lasa libere urmatoarele doua pagini.     Apoi ajungi (in sfarsit) la pagina pe care scrie Go To Welcome Center. Dai click acolo si gata, ai terminat.

    De acum poti sa incepi sa incrii membrii folosind URL-ul tau de tip (unde zzzz e numele tau de membru). Membrilor noi spune-le sa intre intai pe prezentarea pentru membrii noi dand click sub Are you a first time visitor? Pe I'm New To Zenzuu.

    Pentru a directiona persoanele direct spre pagina unde se incriu trebuie sa le trimiti URL-ul tau de genul (unde zzzz e numele tau de membru).

    Poti sa te loghezi intrand pe zenzuu.com, apoi completand adresa ta de email si parola in chenarul din dreapta si apoi dai click pe Log In (sa nu bifezi remember me). In pagina ta poti sa iti vezi prietenii, sa vezi ce mesaje ai primit, sa iti vezi membrii (de la Downline - la sectiunea Downline Treeview)


    Succes! Si sa-mi scrii daca te mai pot ajuta cu ceva. Din ce stiu si eu normal..

           
Ganea Daniel!
         

Modificat de redplague (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la